LaMemme menüü viib teid maitserännakule otse Vahemere kallastele, pakkudes Itaalia roogasid ja jooke, mis on valmistatud suure hoole ja armastusega. Peakokk Siim Soots toob teie taldrikule aastakümnete pikkuse kogemuse. Ta on olnud Eesti vanima Itaalia restorani peakokk ning veetnud 7 aastat Itaalias, lihvides oma oskusi kohalike traditsioonide ja maitsete keskel. Siim on tõeline meister, kes loob igast toidust kunstiteose, tuues esile Itaalia köögi lihtsuse ja sügavuse.
Lisaks restoranile tegutseb LaMemme ka värske pasta tootjana. Käsitsi valmistatud pasta on tõeline Itaalia kvaliteedi ja traditsiooni kehastus. Restoranis serveeritakse alati värsket pastat, mis valmib nende oma tootmises – see on maitseelamus, mida lihtsalt peab proovima!
Kui otsid Tallinnas kohta, kus nautida autentseid Itaalia maitseid, siis LaMemme Pizza&Pasta on kindlasti suurepärane valik. LaMemme interjöör pakub külastajatele kodust ja hubast õhkkonda. Restorani meeskond on alati valmis pakkuma kiiret ja sõbralikku teenindust, muutes iga külastuse nauditavaks.
LaMemme pakub laia valikut pitsasid ja pastasid, mis valmivad värsketest ja kvaliteetsetest koostisosadest. Menüüst leiab klassikalisi Itaalia roogasid, nagu margherita pizza, carbonara pasta ja burrata caprese, kuid ka mõningaid uuenduslikke retsepte, mis sobivad ka kõige nõudlikumale maitsele. Magusasõpradele pakub LaMemme klassikalist Itaalia maiust tiramisut ning käsitöö jäätist.
Meile pakkus LaMemme Pizza & Pasta maitsmiseks päris mitmeid erinevaid roogasid.
Carpaccio di Manzo on klassikaline Itaalia eelroog, mis koosneb õhukeseks viilutatud kvaliteetsest veiselihast. Rukola annab roale värskust ja kerget vürtsikust. Sidrunimahl tasakaalustab maitseid. Oliiviõli – toob esile liha mahlasuse ja aroomid ning Grana Padano juust– pakub soolakat ja kergelt pähklist nüanssi. See on elegantne ja kerge roog, mis sobib suurepäraselt suupisteks või eelroaks enne rikkalikumat õhtusööki.
Spaghetti Allo Scoglio on klassikaline Itaalia mereannipasta, mis pärineb peamiselt rannikuäärsetest piirkondadest, eriti Lõuna-Itaaliast. Selle nimi tähendab otsetõlkes "spagetid kaljult", viidates mereandidele, mis pärinevad kaljulistelt rannikualadelt. Koostisosadeks on mereannid, lõhe, petersell ja pesto. See on ideaalne roog mereanniarmastajatele, pakkudes Vahemere köögile omast kerget, kuid maitserikast elamust.
Grillitud kaheksajalg pastinaagi-herne püree ja sidrunikastmega on elegantne ja maitserikas roog, mis ühendab mereanni suitsuse ja õrna tekstuuri kreemise püree ning värskendava kastmega. Pehme ja mahlane kaheksajalg on grillitud kõrgel kuumusel, et anda kergelt suitsune ja krõbe välispind. Pastinaagi-herne püree on kreemjas ja sametine lisand, mis tasakaalustab kaheksajala merelist maitset ja lisab roale sügavust. Hapukas ja värskendav sidrunikaste toob esile kaheksajala maitsed ja annab roale kergust. See roog on suurepärane kombinatsioon õrnalt mereannilisest, suitsusest, magusast ja hapukast – täiuslik valik gurmee-elamuseks!
Dolce Piccante pizza ühendab magusa ("dolce") ja vürtsika ("piccante"). Bufala mozzarella, salami piccante, kapparid, virsik, stratciatella ja basiilik loovad rikkaliku ja tasakaalustatud maitseprofiili. Õhuke krõbe põhi, mis on kaetud maitseküllaste koostisosadega. See pizza on ideaalne valik neile, kes armastavad magusaid ja soolaseid maitseid, kus iga suutäis pakub mõnusat kombinatsiooni juustust, virsikust ja kerget tulisust salamist.
Aadress: Ehitajate tee 114a, Tallinn
Comments