top of page

Tartu Cocktail Week 2021

Tartust on jõudnud meieni imelised uudised! Nimelt 22.05 - 29.05 on toimumas esmakordne Tartu Cocktail Week. Tartu Cocktail Week’i eesmärgiks on tutvustada ja tähistada erakordseid maitseid, maailmatasemel baarmene ning Eesti tärkavat kokteilibaaride kultuuri. Ürituse korraldajaks on EBA, kel on edukalt peetud juba mitu kokteilinädalat Tallinnas. Külastajaid ootavad ees kolmest erinevast kokteilist koosnevad erimenüüd. Nädala lõpus toimuva rahvahääletuse põhjal antakse parimatele välja ka auhinnad.



"Tänavatoidu restorani Kolm Tilli baar on, nagu ka köök, inspireeritud maailma erinevatest maitsetest. Põnevalt on kokku klaasidesse segatud nii kodumaiseid kui maailmakuulsaid napse. Joogiraamat on pikk ja põhjalik, kuivale ei jää klassikute austajad ning ei ka modernse miksoloogiaga flirtida armastavad külalised."




"Hindame tooraine värskust ning maitsete erilisust igas kokteilis ja roas, mille meie kokad ning baarmanid valmistavad. Joyce restorani brändiväärtustest kōige kesksemal kohal on kaks ülemaailmselt mōistetavat kvaliteeti: rōōm (joy), mida pakub heas seltskonnas veedetav kvaliteetaeg ning muljetavaldav maitsete valik (choice), mille hulgast iga külaline leiab endale midagi meelepärast."





bottom of page