top of page

Tallinna parimad sushi-menüüd

Sushi on ilmselgelt Eestlaste südamed võitnud. Siit leiate TableOnline kasutajate lemmik-restoranid, kus pakutakse avastamist väärt sushi-menüüsid!


1. JAHU SUSHI


JAHU SUSHI pakub vaieldamatult parimat sushit Tallinnas. Samuti on Jahu Sushi saanud White Guide tunnustuse, ainukesena Eesti sushi restode seast - juba see fakt räägib enda eest! Jahu Sushi kõige suurem staar on kindlasti nigiri. Juba algusest peale oligi nende unistuseks müüa nigirit, sest just nii tulevad kõige puhtamad maitsed ja kvaliteet välja.


Aadress: Gonsiori 12





 

2. HÜGGE


HÜGGE on hubane Skandinaavia stiilis restoran Tallinnas. Restorani A la Carte menüü on koostanud Jegors Porulevs. Peakoka eksperimenteerimine tekstuuride, maitsete ja koostisosadega ning tema armastus “Nordic cuisine” vastu muudavad eriliseks nii roogade maitse, kui ka välimuse. Küll aga pakub HÜGGE ka rikkalikku sushi valikut, mis on kiiresti võitnud kohalike inimeste südamed.


Aadress: Ussimäe tee 12/1





 

3. MOOS


MOOS RESTO on Mustamäel tegutsev hubane pererestoran, mida iseloomustavad kodusoojus ja helged emotsioonid. Moos pakub oma klientidele nii kosutavaid lõunaid kui maitsemeeli paitavat A la Carte menüüd koos suurepärase sushi valikuga.


Aadress: Kadaka tee 133





 

4. SUSHI PLAZA IZAKAYA


SUSHI PLAZA IZAKAYA on laheda kontseptsiooniga lokaal ja nende menüü pakub Jaapani maitseid, mis on täiesti kastist väljas. Samuti ootavad teid Jaapani vimkaga kokteilid ja DJ-d, kelle muusika paneb alati õlad liikuma. Izakaya eesmärk on pakkuda mitte lihtsalt väga head kogemust, vaid emotsioone, mis jäävad teile alatiseks meelde!


Aadress: Vana-Kalamaja 10





 

5. KOMPU


KOMPU pakatab nooruslikust energiast ja seega on täiuslik koht meeldejäävateks sündmusteks. Põnev kokteilikaart ning Soho stiilis interjöör on täislikuks lisandiks Kompu sushimenüüd nautides.


Aadress: Pärnu mnt. 3





 

6. OM.HOUSE


OM.HOUSE'i meeskond on saanud inspiratsiooni reisidelt üle maailma - kaasa arvatud Jaapanist. Väga olulisel kohal on kala värskus ja kvaliteet. Restorani kesksel kohal on avatud köök, mis on ilmselgelt iga restorani hing. Köögis toimuvat show'd on põnev jälgida ning see on meeldejääv osa teie õhtust.


Aadress: Rotermanni 18/2





 

7. MERE RESTO


MERE RESTO võõrustab oma külalisi eksootilise atmosfääriga ja maitsvate sushide, eelroogade, värskete salatite ning toekate pearoogadega. Lisaks leiab meie menüüst ka laia valiku vegan roogasid ja imelisi desserte.


Aadress: Mere pst 4



bottom of page