top of page

Taju Zome Yurt ja saunamaja

Zome Yurt on kaasaegne jurta, mille autoriks on leiutaja ja disainer Jaanus Orgusaar. Tema looming on inspireeritud looduse geomeetriast, milles ta kannab looduses nähtu üldistatud võtmes üle disaini ja arhitektuuri. Yurt koosneb identsetest voogavatest siugudest, mis vibuna paindes kokkupanduna moodustavad sünergia – atmosfäärilise ja spirituaalse ruumi. Taju Yurt on ümbritsetud eriilmelistest pärandmaastikest, mis on kujunenud viimase kolmesaja aasta jooksul inimese ja looduse koostöös, pakkudes aastaringselt tõelist majutuselamust kuni neljale külalisele.


Lisaks Yurtale saavad külalised oma kasutusse õdusa saunamaja, mis on varustatud mullivanniga. Saunamaja kliimaseade loob mugava olemise igal aastaajal ning saunaelutoa “maxibaarist” leiavad külalised mitmekülgse joogivaliku. Külalisi ootavad saunas veel rätikud ja hommikumantlid ning juukse- ja kehahoolduseks kodumaised Nurme tooted.


Lisaks majutuselamusele pakutakse külalistele ka maitseelamusi. Isiklik toidu-ja joogikraam palutakse jätta toomata. Saunast kiviviskekaugusel asub Taju Resto, mis sõltuvalt ilmast pakub külalistele maitseelamusi väliterrassil või siseruumides. Yurta külalistel on soovi korral võimalik tellida eine ka privaatsele saunamaja terrassile.


Hind: 240 EUR, sisaldab majutust kuni neljale inimesele Zome Yurtas ning saunamaja kasutust järgmise päeva keskpäevani.


bottom of page