top of page

TableOnline BLOG: The Able Butcher

Hilton Tallinn Park hotelli teisel korrusel asuvas restoranis, The Able Butcheris, ootab teid alati soe vastuvõtt! Steakhouse’i soe ja vaba atmosfäär teeb sellest ideaalse sihtkoha perega kulinaarsete mälestuste tegemiseks või sõpradega ühe elava õhtu veetmiseks.


The Able Butcher on toidukunsti sihtpunkt – kaasahaarav ruum, kus eripärast grill-liha, kala ja taimseid roogi on kombineeritud vaid kõige kvaliteetsemate veinidega. Koht, kus iga külaline saab osa põnevast gastronoomilisest kogemusest, mis mõlgub mõttes veel pikalt pärast lahkumist.


The Able Butcheri elegantsus ja kunstilisus filtreerub igasse detaili – see ilmneb koostisosade valikus, veinikaardi kureerimises ja brändi enda kunstilisuses. Restorani meeskond on pühendunud jätkusuutlikkusele ning plastikvabadusele. Koostisosade allikas on võimalusel kohalik. Prioriteediks on luua soe õhkkond, kus kõik tunnevad end teretulnuna ja saavad erakordse einestamiskogemuse. Külalised saavad nautida põnevust avatud köögist ja professionaalsest lauateenindusest, mis toovad teieni The Able Butcheri võlu.



Kui otsid elegantset ja maitsekat eelrooga, mis paneb iga gurmaani südame kiiremini põksuma, siis beef carpaccio on kindlasti suurepärane valik. The Able Buthcer'i versioon sellest klassikalisest roast koosneb õrnalt viilutatud veise sisefileest, parmesani laastudest, rucolast ja luksuslikust trühvlistõlist, mis lisab roale sügavust ja aroomi.


Pardikoiva kroketid olid väga mõnusa tekstuuriga - krõbedaks küpsetatud ja sametise sisuga. Intensiivse seenearoomiga espuma sulas suus pehmelt ja täiendas suurepäraselt pardiliha maitset. Hapendatud marjad lisasid roale mõnusat hapukust ja tekstuurikontrasti, tuues esile kroketi rikkalikud maitsevarjundid.


Kui otsid midagi erilist, et oma maitsemeeli luksuslikult hellitada, siis homaaririsotto safrani ja laimiga on kindlasti roog, mis pakub unustamatuid maitseelamusi. See roog on perfektsioon, kus kohtuvad mereandide rikkus, safrani sensuaalsus ja laimi värskus. Homaar oli õrn ja magus ning tasakaalustatud kreemja ja rikkaliku risotto'ga. Safran annab roale luksusliku kullavärvi ja rafineeritud maitse. Laimi värskus lisab suurepärase kontrasti mereanni ja safrani rikkusele. Tegu oli TableOnline tiimi täieliku lemmikuga!



The Able Butcher on tõeline paradiis kõigile, kes hindavad kvaliteetset grillitud liha. Nende menüüs leidub lai valik maailma parimaid lihasorte, mida valmistatakse hoolikalt ja perfektselt grillil, et säilitada nende loomulik mahlakus ja maitse. Restoranis on võimalus nautida kõike, alates hästi küpsetatud veiselihast ning lõpetades tuunikalasteigi ja Kanada homaariga. Lisaks suurepärastele liha- ja kalatoitudele pakub The Able Butcher ka laia valikut hõrgutavaid lisandeid, mis täiendavad ideaalselt iga roa maitseelamust.


Magustoiduks proovisime tõeliselt maitsvat šokolaadi browniet soolakaramelli kastme, pekaanipähkli puru ja vaniljejäätisega ning "Konrad" musta leiva brüleed šokolaadi puru ja jõhvikatega.


Restorani stiilne ja hubane atmosfäär teeb iga külastuse eriliseks ning kogenud rahvusvaheline köögimeeskond ja sõbralikud teenindajad tagavad, et igal külalisel on unustamatu õhtu. The Able Butcher Hilton Tallinn Park hotellis on koht, kuhu tasub tulla nii eriliste sündmuste tähistamiseks kui ka igapäevaseks gurmaanide naudinguks.











bottom of page