top of page

TableOnline BLOG: Sakura Resto

Tallinna kesklinnas asuva Sakura Resto inspiratsioon on pärit erinevatest Aasia riikidest - tegu on palju enama, kui lihtsalt Jaapani restoraniga ning kokku on seotud rikkalikud maitsekooslused. Sakura on hubane ja elegantne söögikoht, ning nende nimi viitab Jaapani kirsiõitele - sümboliseerides ilu, elegantsi ja rahu, mis peegeldub ka restorani sisekujunduses ja atmosfääris.



Sakura pakub laia valikut sushit, nii klassikalisi sushirulle kui ka kaasaegseid loomingulisi kombinatsioone. Menüüst ei puudu ka Jaapani road nagu tempura, miso supp ja sashimi. Saadaval on ka suurepärane joogivalik, sealhulgas sake, ploomivein, Jaapani õlled ja viskid. Sakura restoran on ideaalne koht romantiliseks õhtusöögiks, sõpradega kohtumiseks või lihtsalt mõnusaks ajaveetmiseks.



Roheline salat avokaado ja sojaubade, maitsestatud parmesani ja wasabi kastmega pakub põnevat maitsekombinatsiooni. See aasiapärane salat on maitsete harmoonia, mis ühendab värske rohelise salati krõmpsuvuse, avokaado kreemisuse ja sojaubade mõnusa tekstuuri. Parmesani õrn soolasus lisab luksuslikku sügavust, samal ajal kui wasabi kaste toob salatisse kergelt terava ja aromaatse nüansi. Ideaalne kooslus lääne ja idamaade maitsetest, see salat pakub nii värskust kui ka iseloomu, olles täiuslik valik kergeks eineks või põneva lisandina.


Sushist maitsesime Akira rulli, kus iga koostisosa mängib harmooniliselt oma rolli - värsked ja krõmpsuvad koostisosad täiendavad peal olevate elementide sügavust ja vürtsikust. Tempura krevett ja röstitud sibul annavad mõnusa kontrasti kreemja avokaado ja delikaatse lumekrabiga.



Klassikaline lõhenigiri ning põletatud lõhe ningiri on Jaapani köögi populaarsemaid sushisid, mis on tuntud oma lihtsuse ja maitsete puhtuse poolest. See koosneb kahest põhikomponendist: hoolikalt vormitud ovaalsest riisipadjast koos värske ja kvaliteetse lõhega mis on viilutatud õhukeselt ja asetatud riisipadjale. Lõhe tekstuur on pehme ja siidine, pakkudes mahedat maitset.


Sakura lõhe tataki on parim, mida Tallinnas proovinud oleme! Mõne sekundi jooksul põletatud lõhe on väljastpoolt karamelline kuid seest siidine ja värske. Tataki on serveeritud tsitruselise ponzu kastemega, mis lisab kerget hapukust.


Magustoiduks võtsime mochi, mis on Jaapani köögi üks ikoonilisemaid magustoite - see võlub oma ainulaadse tekstuuri ja maitsega. Mochi on valmistatud kleepuvast riisist, mida aurutatakse ja seejärel tambitakse elastseks, pehmeks massiks. Mochi söömisel pakub tekstuur erilist elamust, olles samaaegselt veniv ja pehme, ning täidis üllatab oma rikkaliku maitsega. See magustoit on lihtne, ent elegantne, sümboliseerides Jaapani kulinaarset traditsiooni, kus rõhk on maitse ja tekstuuri tasakaalul.


Aadress: Pärnu mnt 32, Tallinn






Comentarios


Los comentarios se han desactivado.
bottom of page