top of page

TableOnline Blog: Peppersack

Peppersack on tuntud restoran Tallinna vanalinnas, mis asub ikoonilises ajaloolises hoones. Interjööris peegelduvad keskaegsed traditsioonid ja külalised saavad nautida ajastutruud kogemust. Restoranis toimuvad sageli mõõgavõitluse etendused ja esinevad muusikud, mis aitavad ajastut veelgi paremini esile tuua. Peppersack on ideaalne koht, kus kogeda keskaegset atmosfääri koos maitsva toiduga Tallinna vanalinna ajaloolises keskkonnas.



Peppersack asub aadressil Viru 2 / Vana Turg 6 - otse vanalinna südames, mis lisab restoranile unikaalset ajaloolist ja muinasjutulist atmosfääri. Restoranis on väga palju erinevaid ruume, mida on võimalik broneerida, kui soovite eriti meeldejäävat sündmust. Küünlavalgus, muusika, kostüümid ning muud detailid viivad teid tõelisele rännakule ajas tagasi. Ära märkimist väärib muidugi ka kohviku pool, kus saab juba hommikul pagaritooteid ja kohvi nautida.



Menüü sisaldab roogi, mis on inspireeritud Eesti kodusest köögist. Külastajad saavad maitsta traditsioonilisi liharoogasid, värskeid kala- ja linnuliharoogasid ning rammusaid suppe ja magustoite - kõik serveeritakse autentsetel savinõudel. Peppersacki sisekujundus on inspireeritud keskaegsest arhitektuurist ning nähtaval on kiviseinad, tumedad puitdetailid ja suured laemaalingud.



Meie saime maitsta 4-käigulist valikut parimatest paladest. Soolaheeringas punase sibula, keedukartuli ja hapukoorega on klassikaline Põhja- ja Ida-Euroopa roog, mida armastatakse oma lihtsuse ja maitsete harmoonia tõttu. Roog on lihtne ja klassikaline, kuid väga maitseküllane, sobides nii eelroaks kui ka kergemaks pearoaks.


Värske salat kitsejuustu, maasikate, röstitud pähklite ja koriandri kastmega on elegantne ja maitsev kombinatsioon, kus magus, kreemjas, pähkline ja värskelt ürdine maitse loovad täiusliku tasakaalu. Salati maitseprofiil on kerge ja mänguline, pakkudes nii maitsenaudingut kui ka silmailu.


Õrnalt suitsutatud pardirind mango kastme, küüslauguste türgi ubade ja ahjuõuntega on maitseküllane ja elegantne roog, kus suitsune, magus ja soolane loovad harmoonilise kombinatsiooni. Pardiliha on rikkalik ja täidlane, kergelt krõbeda nahaga ning mahlase sisuga, mis toob esile liha loomuliku magusa alatooni. Küpsetatud õunad lisavad roale pehmust ja magusust. Koostisosade kooslus teeb sellest roa, mis on sügisene ja maalähedane ning rikkalikult maitsekas.


Kamatort on lihtne, kuid peen magustoit, mis ühendab kohaliku kama ainulaadse maitse ja luksusliku kreemja tekstuuri. Kama armsastatakse oma maalähedase ja kergelt pähklise maitse poolest, mis sobib Peppersacki restorani ideaalselt.


Aadress: Viru 2 / Vana Turg 6






Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page