Pauline resto asub ajaloolises unikaalse õhkkonnaga Freinholdi majas Võru kesklinnas. Lisaks Pauline restole paiknevad majas Pauline saal ja Freinholdi külaliskorterid, kus on soovi korral võimalik ka ööbida. Maja teisel korrusel asuvad külaliskorterid kutsuvad peatuma, pakkudes ainulaadset kooslust ajaloolisest hõngust ja kaasaegsetest mugavustest. Teid võtavad vastu lõõgastav saun, kaunid vaated ning kodune hubasus. Olgu see perepuhkus, romantiline nädalavahetus või tööreis – Freinholdi korterid pakuvad teile kodust mugavust ja samas ka erilist luksust. Ajalooliselt võõrustas hoone teine korrus külalisi juba aastast 1913, kandes hotell LONDON nime. Majas asus aastani 2015 Võru politseijaoskond, mistõttu on Võrukate seas maja ajalooliselt teatud ka kui ’’politseimaja’’. 2024 aastal on maja saanud täiesti uue väljanägemise.
Pauline resto toob teieni imelised maitsed ja hubase atmosfääri. Pauline saal on privaatne ja hubane privaatruum Võru kesklinnas, kus saab korraldada sünnipäevapidusid, pulmavastuvõtte, seminare, koosolekuid ning muid sündmusi. Nädalavahetustel pakub Pauline resto maitsvat brunchi.
Esmalt võib mainida, et maitsesime Paulines Eesti kõige paremat tartar'i! Õrnalt hakitud veise välisfileest valmistatud tartar on maitsestatud täiuslikult, et esile tuua liha puhas ja rikkalik maitse. Selle kõrvale serveeritakse kuldpruuniks ja krõbedaks küpsetatud rösti, mis lisab roale mõnusat tekstuuri. Kreemise vutimuna siidine munakollane täiustab tartari mahlasust. Kogu roa seob kokku luksuslik trühvli majonees, andes sellele sügava ja maalähedase umami-maitse. See roog on ideaalne valik neile, kes hindavad peeneid ja tasakaalustatud maitsekooslusi.
Pikalt küpsenud pardirind toob esile delikaatselt küpsetatud pardi ning luksuslikud lisandid pakuvad sügavust ja tasakaalu igas suutäies. Pardi rinnafilee on valmistatud täiusliku täpsusega – aeglaselt küpsetatud, et tagada selle mahlasus ning õrn tekstuur. Nahk on kuldpruuniks ja krõbedaks praetud, samas kui liha jääb seest siidiselt roosaks ja pehmeks. Kartuli-trühvlikreem on siidine ja sametiselt pehme, pakkudes rikkalikku, kuid samas õhulist tekstuuri. Erilise maitsenüansina on lisatud kohviporgandid – õrnalt röstitud ja glasuuritud porgandid, mis on saanud kerge kohvinoodi. Kohvi mõrkjas ja pähkline karakter toob esile porgandi loomuliku magususe, luues üllatava ja huvitava kontrasti ülejäänud komponentidega.
Elegantne ja maitseküllane Tahmane Pavlova, mille klassikaline krõbe ja õhuline beseepõhi saab modernse ja põneva nüansi tänu aktiivsöele. Kombinatsioon vanilje- ja sidrunikreemist, värsketest mustikatest ja kiivist loob tasakaalu magususe, hapukuse ja kerguse vahel, pakkudes visuaalselt pilkupüüdvat ja maitserikkalt mitmekülgset elamust. Pauline Pavlova on luksuslik ja kaasaegne tõlgendus klassikalisest magustoidust.
Aadress: Kreutzwaldi 52 , Võru
Comments