top of page

TableOnline BLOG: ORU Bistro

Seekord käis TableOnline külas Oru Hub Hotelis asuvas ORU Bistros. Tegu on väga modernse hotelliga, kus läbiv joon on Skandinaavia stiilil ja iga detail on läbi mõeldud. Kadrioru pargi servas asuv Oru Hub Hotel on muutunud läbi kapitaalremondi hubaseks kohtumispaigaks, kus peamiseks prioriteediks on panna kõik külalised tundma end vabalt ja mugavalt. Esimesel korrusel asuv hub on mõnus koht töötamiseks, puhkamiseks, kohtumisteks, lugemiseks jne.



ASUKOHT: Oru Hub Hotel asub Tallinnas Kadrioru serval. Eriti mõnus on jalutada läbi Kadrioru pargi ning võtta suund ORU Bistrosse ja samamoodi mööda Reidi teed jalutades / jalgrattaga sõites on see ideaalne sihtpunkt. Autoga tulijatel on väga mugav parkida kohe hotelli juurde.




ATMOSFÄÄR: Ära märkimist väärib kindlasti see, et hotell on pärjatud mitmete disainiauhindadega. Oru Hub Hotel on meie meelest täiuslik koht lausa terve päeva (ja loomulikult ka öö) veetmiseks! Alustaksime päeva bistroos hommikusöögi ja kohviga, seejärel saab valida mõnusa nurga töötamiseks-kohtumisteks ning õhtu lõpetada sõpradega veini juues ja linna kõige rikkalikumat antipasti valikut nautides. Mitte miski ei ole üle pakutud ja siin võib ennast tõesliselt vabalt tunda - just nagu omas kodus! Päevane õhkkond on tõeliselt inspireeriv kuna stiilsed elemendid on kõikjal. Peale einestamist saab mõnusa pausi võtta mõnel diivanil, et nautida kas kohvi või veini ning sirvida raamatuid ja ajakirju. Õhtune atmosfäär on hubane ja casual - täiuslik mõnusalt aja veetmiseks. Tegu on unikaalse hotelliga Eestis, kus käivad käsikäes disain, funktsionaalsus ja modernne vibe.



TOIT: Meie maitsesime ära pea et terve menüü, mis oli tõeliselt värvikirev. Menüüd võib kirjeldada kui reisi ümber maailma, mis on mänguline ja maitsev. Alustasime bruschetta duost, mis on meie arvates täiuslik hommikusöök. Tomati-basiiliku-küüslaugu salsa maitsed olid puhtad ja värsked, avokaado ja külmsuitsu lõhe täielik hommikuklassika ning ciabatta oli lihtsalt nii pehme! Üheks meie lemmikuks osutus cappuchino seenekreemsupp trühvli-piimavahu ja nisukrutooniga. ORU Bistro on suutnud klassikalise supi tõsta imelistesse kõrgustesse ning seda plaanime peale talviseid Kadrioru jalutuskäike veelgi maitsma minna.


Kõige suuremaks üllatajaks osutus Caesari pizza kanafilee, tomati, caesari-kastme, rooma salati ja parmesaniga. Kõlab täitsa teistmoodi, eksole? Lõpptulemuseks tuli tegelikult vägagi maitsev ning põnev pizza, mida soovitame teilgi maitsma minna. Klassikalisema maitse otsijatele leidub menüüs pizza grillitud köögiviljade, parmasingi ja parmesaniga.


Samuti proovisime ORU Bistro burxi käsitöö kanalihapihvi, juustu ja Belgia vahvliga, mis oli tõeline kõhutäis. Ära märkimist väärib ka eriti rikkalik antipasti valik. Ütleme ausalt, et nii uhket vaagnat mis täidetud hea ja paremaga, me Tallinnas ei olegi veel näinud. Jällegi on see midagi, mis lihtsalt kuulub mõnusate õhtute juurde ja väärib teekonda ORU Bistrosse. Kui soovite nautida antipastit ja veini soodsa hinnaga, siis TableOnline koduleheküljel on hetkel üleval ka eripakkumine, mille leiate SIIT.



Aadress: Narva mnt 120




bottom of page