top of page

TableOnline BLOG: Om.house

Rotermanni Kvartalis asub Aasiast inspireeritud, avatud köögialade ja baariosaga restoran Om.house. Om.house on loonud ainulaadse kulinaarse ruumi neile, kes armastavad eredaid emotsioone ja ekstravagantseid roogasid. Om.House pakub teile reisi Aasia suurepäraste aroomide maailma, kus kohtuvad idamaade traditsioonid ja läänelik elegants. Siin saate nautida mitmekesiseid maitseid: alates klassikalisest tatakist kuni vürtsika Tai Tom Yam supini.


Om.house'is on ka kaks privaatset söögituba, mis mahutavad kuni 10 inimest. Suvisel ajal ootab Om.house teid mugavale ja avarale soojendusega laudadega terrassile, mis mahutab kuni sada külastajat. Lõuna ajal pakutakse ka business-lunchi. Nädala sees ootab Om.house teid koos peredega ning see on täiuslik kokkusaamiste koht, kus aega veeta on mõnus kiirustamata.

Nädalavahetustel kõlavad siin tuntud DJ-de rütmid ning suurlinnade glamuur ja energia on garanteeritud. Kui soovite nautida maitsvaid kokteile ning head elektroonilist muusikat säravas atmosfääris, siis on Om.house selleks parim valik!



TOIT: Om.house'i meeskond on saanud inspiratsiooni reisidelt üle maailma - Indoneesiast, Austraaliast, Taimaalt ja Jaapanist. Väga olulisel kohal on kala värskus ja kvaliteet. Samuti on nii eksootilised viljad kui ka austrid menüüs ainult vastavalt hooajale. Menüü on tõeliselt kirev rännak Aasia erinevates riikides, ning Om.house'i eesmärgiks on tuua need maitsed ja trendid ka Eestisse. Menüü põhi-ideeks on pakkuda igaühele midagi - alates Tom Yumist, mis maitseb samamoodi kui Bangkokis kuni tänavatoidu hittide bao bunide ja udon nuudliteni.


Sushi-baaris valmistatud makide, tatakide ja nigiride valik on suur ning meie proovisime topelt tuunikala makit kurgi, avokaado, mündi, roheline tšilli ja vürtsika kastmega. Om.house on üks väheseid restorane Tallinnas, kus pakutakse kvaliteetset tuunikala! Kesksel kohal on avatud köök, mis on ilmselgelt iga restorani hing. Köögis toimuvat show'd on põnev jälgida ning see on meeldejääv osa teie õhtust.


Samuti on haruldus Eesti restoranides küpsetatud Uus-Meremaa rannakarbid cheddar juustu, masago, tobiko, wasabi kastmega. Seda rooga peaks proovima iga mereanni-gurmaan!



Suppidest maitsesime ramenit mereandidega - tiigerkrevetid, kaheksajalg, lõhe, kalmaar, ramen-nuudlid, vutimunad, 24 tundi keedetud puljong sojakastmega, roheline sibul, nori merevetikad, roheline sibul. See kombinatsioon on täiuslikuks valikuks mereanni sõpradele, kõike oli lisatud ohtralt ning samuti on tegu tõeliselt täitva roaga. Lihasõpradele on valikus ramen põletatud Aberdeen Angus veiselihaga. Samuti ei puudu menüüst Tom Yum Goong ning Tom Yum.


Thai Kaheksajalasalat Mangoga oli üks meie lemmikuid! Grillitud kaheksajalg, mango, maracuja, münt, salicornia, koriander - suviselt kerge ja värvikirev.



JOOGID: Baari kontseptsioon on teada-tuntud klassikaline lähenemine, aga moodsas võtmes. Uudsete lisanditega minimalistlikud, äratuntavad ja puhtad maitsed, mis sobivad nii põhjalikult läbimõeldud õhtu- kui ka päevamenüüga. Saamoodi nagu köögis, pööratakse ka baaris tähelepanu värskusele. Kõik tsitruse mahlad on värskelt pressitud, kokteilid on vastavad hooajale, tehtud päris marjadest ja tervislikud.


Asukoht: Rotermanni 18-2







bottom of page