top of page

TableOnline BLOG: Moos Resto

Tallinna toidumaastikul on alati midagi põnevat avastada ja üks peidetud pärl on Mustamäel asuv pererestoran Moos. See hubane söögikoht on kogunud lojaalseid kliente tänu oma maitsvale menüüle, sõbralikule teenindusele ja õdusale atmosfäärile. Moos on samast perekonnast väga populaarsete Hügge ja Ciao Ragazzi restoranidega, seega võib kindel olla heas kvaliteedis. Mõnusat pererestorani iseloomustavad kodusoojus ja helged emotsioonid. Moos resto sobib ideaalselt nii privaatseteks koosviibimisteks kui suuremate tähtpäevade tähistamiseks.


Restorani interjöör on moodne ja hubane ning ära mainimist väärib kindlasti ka suur lastenurk. Teenindus Moosis on tuntud oma sõbralikkuse ja tähelepanelikkuse poolest ning pererahvas teeb kõik endast oleneva, et tagada külalistele meeldejääv kogemus. Restoran pakub ka ärilõunaid ning privaatruume erasündmusteks.




Moos Resto meeskond uuendab menüüd 4 korda aastas, et pakkuda külastajatele hooajas olevaid maitseid. Restoran pakub Euroopa köögi pärleid koduses, kuid modernnses võtmes. Meie proovisime Moosi parimaid palasid ja absoluutselt iga roog oli kui kunstiteos taldrikul.





Mooritud veisepõseliha, peedi-kartuli püree, miniporgand ja kuningseervik -


Mooritud veisepõsk oli ülimalt õrn ja mahlane. Sügav maitse ja täisulik tekstuur lihtsalt sulasid suus. Sametiselt pehme püree ja värviküllased köögiviljad tasakaalustasid veiseliha rikkalikku maitset ja muutsid selle roa visuaalselt ahvatlevaks. Tegu oli harmooniliselt tervikluku ja sügavaid maitseid pakkuva pearoaga.


Lõhefilee, blancheeritud bakchoi, lillkapsa kreem, beurre blanc astelpajuga -


Lõhefilee oli valmistatud meisterlikult ning pakkus krõbeda ja mahlase tekstuuri kooslust. Värske ja krõmpsuv bakchoi andis roale huvitava kontrasti. Lillkapsa kreem ol rikkalikult kreemjas ja suus sulav, täiendades lõhe maitset suurepäraselt. Üllatage oma maitsemeeli selle kunstiliselt valmistatud roaga, mis pakub rikkalikku maitset ja silmailu igal suutäiel.


Praetud punane kapsas, hapukoore mousse, kreeka pähkel, lillkapsas ja roheline õli -


Punane kapsas pole kunagi varem olnud nii põnev ja maitsekas! Ainulaadne roog, mis ühendab endas rikkaliku maitsepaleti, erinevad tekstuurid ja suurepärase välimuse. Punane kapsas on säilitanud oma loomuliku krõmpsu ja pisut magusa maitse. Hapukoore mousse lisas roale õhulisust ja kohevust, ning selle kergelt happeline maitse tasakaalustas punase kapsa rikkalikku maitset. Krõmpsuvad kreeka pähklid andsid roale tekstuuri ja maitsesügavust. Ürdiõli annab roale roale erilise aromaatse nüansi. See unikaalne ja maitsvate koostisosadega roog on tõeline elamus gurmaanidele, kes otsivad midagi uut ja erilist.


Kartulivahvel ja lõhe - oleme leidnud täiusliku brunchi roa!


Tõeline kunstiteos, mis ühendab endas erinevaid maitseid ja tekstuurid, et luua täiuslik maitseelamus.

Vähesoolalõhe ja kartulivahvel värske salatiga, millele on lisatud marineeritud pärlsibulad ning vutimuna. Meie arvates on tegu roaga, millega saatel on täiuslik nautida mõnusat brunchi sõpradega!


Biskviit šokolaadivahu ja vaarikaglasuuriga -


See magustoit on tõeline šokolaadiarmastajate unistus. Biskviit annab magustoidule kergust ja krõmpsuvust, samal ajal kui šokolaadivahul on pehme ja kreemjas tekstuur ning intensiivne šokolaadimaitse. Vaarikaglasuur lisab magustoidule erksa ja marjase nüansi, luues suurepärase tasakaalu magususele.


Klassikaline creme brûlée värskete marjadega -


Moosi menüüs leiab koha ka ajatu klassika, mis on valmistatud täiuslikult - creme brûlée värskete marjadega. See magustoit on tuntud oma luksusliku kreemja tekstuuri ja krõbeda kooriku poolest, mis teevad sellest nauditava maitseelamuse. Hooajalised värsked marjad annavad magustoidule erksa ja värvika noodi.







bottom of page