top of page

TableOnline BLOG: Monastrell Cafeteria

Väga mõnusas asukohas, Kadrioru pargi piiril ja Reidi tee kõrval asub väike ja võluv Monastrell Cafeteria, mis viib teid otse päikeselisse Hispaaniasse. Monastrell pakub oma külastajatele värvikirevaid ja maitsvaid Hispaania roogasid, koos väga meeldiva teenindusega. Samuti ei piirduta ainult restoraniga, vaid kohe kõrval asuv pagariäri pakub võimalust kaasa osta erinevaid hõrgutisi. Nende valikus on kvaliteetsed oliivid, juustud, maiustused, unikaalseid veinid ning ainulaadne premium-klassi kohv Saula. Muljetavaldav veinivalik pakub Hispaania veine, mis on pärit väikestest veinimajadest, olles ainulaadsed ja eksklusiivsed.



Monastrell Cafeteria menüü on väga mitmekesine ja pakub tõelisi Vahemere maitseid. Siin saate nautida klassikalist paellat, rikkalikku tapase-valikut, värskeid mereande ja palju muud. Meie alustasime kitsejuustusalatiga, mis oli täielik värvide ja maitsete plahvatus. Rikkalik kitsejuustust oli samas mahe ja õrn, kergelt magus. Peedipesto, värsked maasikad ja granaatõun ning krõbedad pähklid andsid salatile erinevaid tekstuure ja suviseid maitseid.


Grillitud kaheksajalg noore kartuli, ratatouille ja aioliga oli jällegi üks meie lemmikuid. Kaheksajalg oli täiuslikult valmistatud, suurepärase tekstuuriga. Parim valik mereandide armastajatele, kes soovivad kogeda Hispaania köögi maitseid ja traditsioone.


Menüü-hitt on paella, mis on iga päev erinev - kas siis mereandidest, kanast või veisest. See rikkalik ja sügavate maitsetega, mõnusalt rammus ja täidlane roog on täiuslik sõpradega jagamiseks!


Tapase valik on samuti väga isuäratav ning kaunis. Seda soovitame nautida kas cava, sangria või hoopiski mõne unikaalse veiniga!

Ära märkimist väärivad kindlasti ka Monastrell Cafeteria joogid. Meie alkoholivabad kokteilid olid imemaitsvad ning kaunid. Sidrunhein ja yuzu ning rabarber ja arbuus on kombinatsioon täiuslikest suvemaitsetest. Väga kaunilt serveeritud astelpajutee sobis ideaalselt koos meie magustoidu - croissant torrijas'ega . Tegu on millegagi, mida iga magusasõber lihtsalt peab proovima! Küpsetatud croissant kaneeli ja vahtrasiirupiga, serveeritud jäätisega. Kõlab jumalikult, eksole?



Monastrell Cafeteria meeskond on loonud unikaalse koha Tallinna toidumaastikul, viies külalised otse Hispaania maitsete südamesse. Selle restorani, poe ja pagarikoja kombinatsioon pakub võimalust nautida maitsvaid roogasid kohapeal ning osta oma lemmikhõrgutisi koju või külla kaasa.


Aadress: Kiikri 2-1





bottom of page