top of page

TableOnline BLOG: La Cucina Restaurant & Pizzeria Napoletana

  • Writer: TableOnline
    TableOnline
  • Aug 11
  • 2 min read

La Cucina Restaurant & Pizzeria Napoletana on hubane Itaalia restoran ja pizzeria Tallinnas, kus pakutakse ehtsat Napoli stiilis kiviahjupitsat ning mitmekesist Vahemere köögi menüüd. Restorani südameks on puuküttega kiviahjus valmistatud Napoli stiilis pitsad, mida küpsetatakse lühikese ajaga kõrgel kuumusel - tulemuseks on õhuke, kuid servadelt õhuline ja krõbe pitsa.


Autentne Napoli pitsa on väga eriline. Napoli stiilis pitsa arenes ajavahemikul 1715 - 1725. Pitsat iseloomustab õhuke põhi, mida küpsetatakse maksimaalselt 90 sekundit kiviahjus. La Cucina meeskonda käis õpetamas Alessandro Negrini - mitmekordne Itaalia, Euroopa ja maailma pitsameister. Allessandro andis nende kokkadele edasi teadmised, oskused ning Itaalia hinge, mida on pitsa valmistamiseks kahtlemata vaja. Lisaks pakub La Cucina klassikalisi pastaroogasid, rikkalikke risotosid ja isetehtud magustoite, mis kõik rõhuvad ehedale Itaalia maitsele. Avatud köök võimaldab külalistel jälgida toidu valmimist, luues vahetu atmosfääri, mida täiendavad sõbralik teenindus. Suvisel ajal on avatud ka meeldiv terrass. Mugava asukohaga - kesklinna läheduses, on La Cucina ideaalne koht nii lõunapausiks kui ka õhtuseks elamuseks pere või sõpradega.



Meie saime külastuse käigus proovida suurt valikut La Cucina roogasid. Maitsed olid mitmekesised ja kvaliteetsed - igale maitsele leidub midagi, olgu eelistuseks kergemad suupisted või toekamad pearoad. Salativalikul on tore see, et soovi korral saab lisandi ise valida - kas kana või krevetid.


Cotoletta alla Milanese on mahlane noorest veiselihast valmistatud kuldpruuniks praetud liha, millele lisandub sulav mozzarella ja aromaatne tomatikaste. Krõbedaks küpsenud liha ja kreemja mozzarella kooslus täidab roa rikkaliku maitsega, mida tasakaalustab värske ja kergelt hapukas tomatikaste. See kombinatsioon loob traditsioonilise Milano roale kaasaegse ja maitsva nüansi. Diavola pitsa on tuline ja maitsev elamus, kus pehme ja sulav mozzarella sulandub kokku rikkaliku tomatikastmega. Sellele lisavad vürtsi vürtsikas salaami, mis pakub mõnusat suitsusust ja teravust. Oregano annab pitsale aromaatse meki ning tšillihelbed lisavad mõnusa, kerge tulisuse, mis äratab maitsemeeled ellu. See pitsa sobib hästi neile, kes armastavad tugevaid ja vürtsikaid maitseid.



Magustoitudest väärib kindlasti ära märkimist fantastiline kookose panna cotta. Tegu on siidise ja kreemja, täiusliku suvemagustoiduga. Pehme panna cotta kõrvale annab krõbe vahvel tekstuuri ja kontrasti, mis täiendavad kooslust. Värsked marjad annavad magustoidule mõnusa värskuse ja kerge hapukuse.


Tiramisu Latte Dessert on luksuslik magustoit, mis ühendab endas klassikalise tiramisu pehme mascarpone kreemi ja rikkaliku kohvi maitse. Sellele lisavad erksust ja värskust värsked marjad, mis annavad mõnusa hapukuse ning tasakaalustavad kreemja magustoidu täidlust. Tulemuseks on elegantne ja maitserikas dessert, mis pakub naudingut igale kohvisõbrale.

Aadress: Enlda 23, Tallinn






 
 
 

Comments


Commenting on this post isn't available anymore. Contact the site owner for more info.
bottom of page