top of page

September 2022: TableOnline kasutajate lemmikrestoranid

Teie ees on TableOnline kasutajate sügise esimese kuu lemmikrestoranid. Seekordses top-5s on esindatud restorane nii pealinnast kui ka Pärnust ning siit nimekirjast leiab midagi igale maitsele!


1. RATASKAEVU 16



Rataskaevu 16 ümber on kujunenud atmosfäär, mida olid kõik omal kombel igatsenud, kuid mitte kirjeldada suutnud. See tähendab toitu, mis kõigile maitseb, inimesi, kes kõigile meeldivad ja ruume, kus meeldib viibida. Nii on see tänaseni. Rataskaevu 16 on legendaarne imelise teeninduse, mõnusa atmosfääri ning ülimaitsvate toitude poolest ja nad tõepoolest väärivad ühe Tallinna populaarseima restorani tiitlit!


"We were made very welcome. The service and food are both excellent. A lovely experience from start to finish."

- Philippa





2. TAI BOH


Tallinna kõige erilisem Aasia fusion restoran on rangelt soovitatav kõigile gurmaanidele ning sisekujunduselamuste otsijatele. Tai Bohi hullumeelne ning hämmastav interjöör on väärt kaemist ja tipprestoranidest ära meelitatud ning täielikult Tai Kuningriigi kodanikest koosnev köögitiim väärt maitsmist. Kööki valitseb aukartustäratava kogemusega Tai peakokk Khampan, kes on väga osav oma nuga käes hoidma. Mees teab täpselt mida lõigata ja kuidas serveerida ning oskab hästi erutada ka tundetuimaid maitseretseptoreid.

"Restoranis Tai Boh on alati hea käia. Söögi- ja joogivalikud ning kvaliteet on imelised."

- Jako





3. PEGASUS



Kirjanike Maja Hoone, milles restoran asub, on projekteeritud arhitektide August ja Heili Volbergi koostöös Eesti Kirjanike Liidule. Kohvik Pegasus on maja avamisest alates olnud oluliseks kirjandus- ja kunstielu keskuseks. Loomuliku jätkuna ajaloolisele kohvikule tegutseb hoones restoran Pegasus. Oodatud on kõik, kes hindavad väga head hinna ja kvaliteedi suhet ning eeldavad kohalt siirast, sooja ja sõbralikku teenindust. Pegasuse põhjamaise menüü peamisteks koostisosadeks on kohalik ülikvaliteetne tooraine, rõhudes lihtsatele ja puhastele maitsetele, jäädes seejuures huvitavaks ka peenema maitsetundlikusega inimesele.


"Such a great experience! Everything is top notch from the moment you walk in. Service is professional but chill at the same time, starters and main courses were really tasty and good looking and their house bread is also something you have to try!"

- Tomi





4. KOMEET



Komeedi toidud on valmistatud mahedast Eestis kasvatatud liha- ja piimasaadustest ning Punamäe talumunadest. Eelistatatakse kodumaiseid talusid, et toetada Eesti talunikke ja pakkuda klientidele puhast toitu, mis kasvab meie oma maal. Imemaitsvad koogid, tordid ja struudlid valmivad igal varahommikul. Eraldi vajab mainimist ehe Komeedi rukkileib, mis valmib käsitööna iga päev. Samuti pakub Komeedi katuseterrass omaette elamust, sealsetes klaasmajakestes saab nautida hubaseid õhtuid ning imelisi vaateid aastaringselt.


"Kõik oli super tasemel! Väga viisakas teenindus, vääääga maitsev söök! Sellisest kohvikust ei tahakski ära minna, istuks ja sööks :) Aitäh meeskonnale!! Tublid ja töökad olete!"

- Natalja





5. MON AMI



Mon Ami restoran Pärnus pakub toiduelamust, kus head toitu nauditakse, mitte ei sööda kiirustades. Kus hinnatakse aega perekonna ja sõprade seltsis, mitte ei mahutata seda oma päevakavasse kiireks vahepalaks. See on koht, kus väli- ja siseruumid on omavahel ühendatud, et luua ainulaadne atmosfäär vaikusest ja rahust. Te tunnete, kuidas te astute välja suure linna kiirest elutempost ning Mon Ami pakub igapäevast pelgupaika.


"Väga mõnusa atmosfääri, maitsvate toitude ja väga hea teenindusega koht."

- Elina

bottom of page