top of page

Pärnu parimad restoranid

Sügis on imeline aeg Pärnu külastamiseks. Rahulik ja romantiline, täis ilusaid värve ning parimaid maitseid. Põnev kultuuriprogramm või rahulik jalutusäik ja õhtusöök - igaüks leiab endale meelepärase. Toome teieni TableOnline kasutajate lemmikrestoranid armsas Pärnus, mida ei tasu unustada ka peale suve lõppu.


1. RAIMOND


RESTORAN RAIMONDI meeskond on loonud romantilise kohtumispaiga, kus aeg peatub ning algab muinaslugu muusikast. Restoran Raimondi köök on põhjamaiselt moodne ning ehe. Kasutatakse võimalikult palju kohalikku, värsket toorainet, valikusse kaasatakse väikefarme - ja talusid. Ent ainult hea tooraine ei tee head parimaks, seda teeb meeskond. Raimond on tõeliselt imeline koht ka nüüd algaval hooajal. Seal näed hubases õhkkonnas sügismaru pekslemist lainetes, jääväljade sillerdust talvel ning esimeste rändlindude saabumist kevadel - need meeleolud on hoiul Raimondi interjööris, põhjamaises toidus ja hubases kaminapaistes.


Aadress: Ranna puiestee 1





 

2. GASTRONOOM


GASTRONOOM on heade maitsete klubi Pärnus, milles kohtuvad söök, jook ja muusika. Restoran asub ruumides, milles Nõukogude ajal tegutses kauplus Hommiku Gastronoom. Kui muidu valitses tolle aja lettidel külluslik tühjus, siis siit poest võis aeg-ajalt ikka head ja paremat nii leti pealt kui leti alt saada.


Aadress: Hommiku 17





 

3. AKORD


Enam ei pea ootama ja unistama, et saabuks see lühike suvi oma grill-lõhnadega. RESTO AKORD toob suvesooja südamesse ja meelitab sind Pärnu randa aastaringselt. Akord on võtnud endale suuna, kus pakutakse päikeseloojangule ja rannaliivale omast – elusal tulel valmivad võrratud lihad, merelinnale kohased kalatoidud ning uhked mereannid. Menüüst ei puudu ka taimetoidud, pastad, desserdid – kõik otse grillilt.


Aadress: Ranna puiestee 1





 

4. RÖÖM


Restoran RÖÖM on kõige värskem restoran TableOnline platvormil ja tegu on kindlasti ühe hetke popima kohaga Pärnus! Pühavaimu tänaval ootavad sind maailmaköögi võluvaimad maitsekooslused, mis sulanduvad hubaselt šikki atmosfääri ja trendikasse kokteilimenüüsse. Meisterkokk Jürgen Lipp on loonud sinu jaoks maailmaköögist inspireeritud ´a la carte menüü rikkalikust hommikusöögist kuni elegantse mereanni raw - baarini. Pole liigset peenutsemist, lauahõbedat ega söödavat mulda. On otsekohesed, ausad ja maitsvad toidud, pariisihõngulised pagaritooted ja mänguliselt kohanev miljöö.


Aadress: Pühavaimu 15





 

5. MON AMI


MON AMI on leidnud varjulise asukoha Pärnu peatänava butiikhotelli Frost soklikorrusel. Frost on Pärnu üks originaalsema disainiga hotelle ning ka restoran järgib hotelli elegantset stiili. Külmal ajal võtab külalisi vastu elava tulega kamin, teenindajatel jätkub isiklikku tähelepanu igale külastajale. Menüü ühendab klassika ja kaasaegsed trendid, pakkudes ka traditsiooniliste koosluste juurde „midagi erilist“.


Aadress: Kuninga 11





 

6. VILLA WESSET


VILLA WESSET on Pärnu rannapiirkonnas asuv restoran, mis on tuntud üllatavate ning julgete maitsetega. Peakokk Mart Kukk poolt juhitav köök loob maitseelamusi, mille kõik detailid on hoolikalt läbi mõeldud. Menüü on koostatud vastavalt hooajale ja eesmärgiks on kasutada võimalikult palju kohalikku toorainet.


Aadress: Supeluse 26





 

7. HEA MAA


HEA MAA on hubane kohvik-restoran Pärnu vanalinnas, raekoja hoovis. Hea Maa on sündinud armastusest hea eestimaise toidu vastu. Tõenäoliselt põnevaimate maitsetega söögikoht Pärnus. Pakutakse värsket, puhtast ja tervislikku toitu, millesse segatud ka omajagu isepäisust. Samuti on seal on lastesõbralik menüü ja suurepärane teenindus.


Aadress: Nikolai 3





 

8. VILLA AMMENDE


VILLA AMMENDE restorani road on skandinaavialikult lihtsad ja puhtamaitselised. Köögis askeldab suure kogemustepagasiga peakokk Margus Särev. Villa Ammende pooldab kohalikku toorainet ja maitsepuhtust ning roogades räägib pigem tooraine enda eest. Villa Ammende jaoks on olulisel kohal tasakaal. Tasakaal nii toidus kui ka pereliikmete vahel. Köögipere jaoks on pühad kaks põhimõtet. Esimene – homne toit peab olema parem ja põnevam kui tänane. Teine – me ei keskendu lihtsalt kõhutäitmisele, meie siht on külalisele fantastilise emotsiooni loomine.


Aadress: Mere puiestee 7








bottom of page