TAJU peakokalaud Kalamajas



Saage osa hubasest ja koduselt personaalsest seitsmekäigulisest õhtusöögielamusest, mida võõrustab Taju Resto peakokk Ranno Paukson. Otse loomulikult algab õhtu köögist, kus külalisi tervitatakse Taju signatuur aperitiiviga. Degustatsioonimenüü valmib avatud köögis külaliste silme all ning igal valmival toidul on oma lugu ja eriline koht Ranno südames. Köögist liigutakse edasi veranda-söögitoa ühise laua taha, mida saavad jagada kuni 10 külalist.


Seitsmekägulise õhtusöögi maksumus koos sobitatud veini- ning kokteilivalikuga on €160 külalise kohta. Eelnev broneerimine on vajalik vähemalt 48 tundi enne planeeritud külastust. Peakokalaua erisündmuste kõrval võõrustatakse Taju Kalamaja linnakodus ka sõpruskondi või töökollektiive, pakkudes neile personaalset õhtusöögielamust.