top of page

Parimad pizzad Tallinnas

Paljud Tallinna restoranid on tuntud oma autentsete Itaalia stiilis pizzade poolest. Menüüdest võite leida laia valiku pizzasid, sealhulgas klassikalisi maitseid nagu Margherita ja Napoli ning põnevalt kokku pandud gurmeevalikuid. Allpool toome teieni TableOnline kasutajate lemmikrestoranid, kus pakutakse tõeliselt häid pizzasid.


1. CIAO RAGAZZI


Selleks, et nautida kõige maitsvamat Napoli pizzat, ei pea te Itaaliasse lendama. Piisab sellest, kui lähete restorani Ciao Ragazzi. Lisaks kiviahjus puuküttel tehtud pizzadele, pakutakse käsitsi tehtud pastat, erinevad suupisted, magustoite ja kokteile.


Aadress: Tähesaju tee 11





 

2. KAJAKAS PIZZA


Kajakas Pizza armastab ja väärtustab seda, mida teeb. Selleks, et luua parim pizza, kasutatakse kõige värskemaid ja enamasti orgaanilisi koostisosi. Pizza tainas on valmistatud Itaalia jahust, mille on heaks kiitnud «Associazione Vera Pizza Napoletana». Värske tomatipõhja valmistamiseks kasutatakse orgaanilisi tomateid. Samuti on kasutusel vaid Napolist pärit kvaliteetseim mozzarella. Igat pizzat küpsetatakse 450-500 kraadi juures käsitsi ehitatud puuküttega ahjus, et luua see suitsune maitse.


Aadress: Pirita tee 20a





 

3. RUCOLA PEETRI


Rucola pitsad valmivad tõelises puuküttega Itaalia pitsaahjus ja muud road saaliga ühendatud avatud köögis. Nagu klassikalisele Itaalia toidukultuurile kohane, valmistavad ka nemad oma road parimast värskest toorainest, lastes puhastel ja lihtsatel maitsetel särada ja üksteist täiustada. Menüüst leiab nii traditsioonilised supid, eelroad, liharoad, pastad kui ka värsked Itaalia jäätised, hõrgutavad koogilõigud ja kvaliteetset veini igast Itaalia nurgast.


Aadress: Peetri tee 2






 

4. LA PRIMA PIZZA


La Prima Pizzas kohtuvad Toskaana päike ja külalislahkus, Eesti kohalik disain ning kõrgkvaliteetne tooraine Itaaliast ja Eestist. Kuigi La Prima Pizza nimi viitab selgelt, et restorani pizzadevalik on suur ja ahvatlev, siis tegelikult on menüü palju laiem ning meelepärast leiab nii mereandide, pastade kui ka värskete salatite hulgast.


Aadress: Müürivahe 2






 

5. MARGHERITA PIZZERIA & TRATTORIA


Margherita Cantina E Cucina on mõnus ja hubane Itaalia köögiga pererestoran Tallinna vanalinnas. Ehtne pitsaahi ja suurepärane tooraine teevad sellest linna parima pizzakoha. Siit leiate ka maitsvad pastad ning mõnusa a la carte menüü.


Aadress: Lai 2





 

6. KOHO RESTO


Restoran Koho asub Telliskivi Loomelinnakus, endises tööstuspiirkonnas, kus tänaseks on kodu leidnud arvukad galeriid ja loomingulised töökojad. Koho on peakokk Jaanus Koho projekt, kel on selja taga 20-aastane köögis töötamise kogemus. Loomelinnakule sobivalt on ka menüü loominguline: lisaks väga headele pizzadele pakutakse vahemerelisi risotosid ja pastasid, mida täiendavad eht-eestilik kalakotlet, Ladina-Ameerika ceviche ja Euroopa klassikalist kööki esindavad road.


Aadress: Tellsikivi 60/1





 

7. POMO RESTORANTE


Pomo Restorante asub Tallinnas, Tammsaare pargis. Pomo lubab pakkuda teile autentseid Itaalia maitseid - suures valikus pizzasid, pastasid ja salateid. Pizzad on valmistatud tõelises Napoli pizza-ahjus, mis annab toidule tekstuuri, mille Itaalia meistrid heaks kiidaksid.


Aadress: Pärnu mnt 3




bottom of page