Noho - Jaapani ja Skandinaavia köögi sümbioos

Restoran Noho on dünaamiline fusion-kooslus Jaapani ja Skandinaavia köögist, mis kannab nimetust Japandi. Japandi maitsekooslused järgivad klassikalisi Jaapani köögi põhimõtteid, mis on kombineeritud Skandinaavialike toorainete ja toiduvalmistamise tehnikatega. Restorani põhifookuses on loodus, kohalik ja värske tooraine ning puhtad maitsed. Iga tooraine on taldrikul peaosas, sobitudes sealjuures omavahel valatult kokku.



Noho maitsed viivad su meeled rännakule, kus üllatavad maitsekooslused ja kodumaine tooraine kohtuvad põhjamaise atmosfääri ja Jaapani sooja külalislahkusega. Jaapani köögist inspireerituna on menüüs enamik roogasid jagamiseks. Restoran Noho sobib nii mõnusaks õhtusöögiks pere või sõprade seltsis, ärilõunaks kui ka mõnusaks kohtumispaigaks veiniklaasi taga. Soojendusega 4-8-kohalised klaasist kuubikud on loodud külaliste tervise kaitseks ja privaatsuse pakkumiseks. Need disainis arhitekt Indrek Allmann. Restoran Noho asub Tallinna kesklinnas, Nordic Hotel Forumi esimesel korrusel.