top of page

Mona kutsub Ülemiste Citysse lõunale

TableOnline käis külas Kadril ja Maril, kes on uue ja põneva restorani Mona taga. Kadri on tuntud paljudele Aasia köögi austajatele kui restorani “Riis” asutaja ja ta on tegelenud sellega juba 14 aastat. Küll aga algas Kadri teekond restoranimaailmas juba 20 aastat tagasi Vietnamis, kus ta pidas oma mehega Tai restoani. Autentse Vietnami köögi õppimine kaasnes loomulikul moel kodus pere ja sõprade ringis söögitegemisega. Tagasi Eestisse tulles oli ainuõige valik kõik see kirg ja kogemus ka teisteni tuua, seega sündiski Kadriorus asuv restoran “Riis”.



Kadriga koos on Monat juhtimas Mari Vibu, kes on tuntud pikaaegse restorani Horisont juhatajana. Tegelikult algas nende ühine teekond juba aastaid tagasi samuti restoranis “Riis” ja nüüd on nad koos loomas seda eriti ägedat restorani, mis pakub igapäevaselt muutuvat menüüd maailmaköögist.


Kadri ja Mari kirg ei piirdu mitte ainult toiduga, vaid Mona märksõnadeks on ka jätkusuutlikus, zero-waste, kohalik tooraine, põnevad veinid - seega on tegu eriti täiusliku tiimiga.


Mona pakub hetkel ärilõunat maailma maitsete stiilis, kus aegajalt leidub nii aasiapärast Resroran Riisist tuttavat kana karrit kui ka muid elamusi Euroopast, Ameerikast ja mujalt.


Aadress: Valukoja 10


bottom of page