top of page

MICHELIN Guide x TableOnline



Meil on suur rõõm teatada broneeringuhaldussüsteemi TableOnline ja MICHELIN Guide koostööst.


Eesti restoranid, kes on ka meie partnerid, on broneeritavad otse MICHELIN Guide koduleheküljelt!


MICHELIN Guide'is ära märgitud restorane iseloomustavad kõrged kvaliteedistandardid ning pidev püüdlus tipptaseme ja uuenduste poole.


MICHELIN Guide'i tunnustuse saanud Eesti parimad restoranid saavad tänu meievahelisele partnerlusele võimaluse oma veebipõhiseid broneeringuid veelgi suurendada. Platvormide integratsioon võimaldab restoranidel broneeringuid reaalajas jälgida, kuvada saadaval olevaid aegu ning saata klientidele kohene kinnitus.


MICHELIN Guide'i ja TableOnline'i vahel toimiv koostöö annab toidusõpradele võimaluse broneerida Eesti ja Soome parimaid einestamiskogemusi süsteemi kaudu, mida kasutab üle 480 restorani.


MICHELIN Guide'i tootejuht Michael Davis partnerlust kommenteerides:


„MICHELIN Guide’i kasutajatele oma lemmikrestoranide broneerimise võimaldamine otse meie mobiilirakenduste ja veebisaidi kaudu on järjekordne samm meie püüdluses pakkuda parimat teenust. Partnerlus TableOnline’iga võimaldab Eesti restoranidel jõuda ideaalselt oma klientideni."


City Digital Groupi tegevjuht Ville Heinonen lisas:


„Oleme äärmiselt uhked ja tänulikud, et TableOnline on esimene partner, kes integreerub MICHELIN Guide’iga. Tänu sellele aitame Eesti ja Soome parimatel restoranidel saavutada edu lahendusega, mis aitab tõhustada nende igapäevatööd, suurendada kasumit ja parandada külaliste kogemust."




bottom of page