Legendaarne Argentiina uues asukohas


Asado, see on Argentiina seltskondlik grillipidu, kus au sees on vein, sõbrad ja külluslikult kvaliteetset liha! Emotsioon, lugu õnnest, kirest ja armastusest – täpselt nagu ka Buenos Airese öistel tänavatel tantsitav tango argentino. Asado on tuline, pikantne ja sütitav. Ja mõistagi Buenos Aires ise – kärsitult tuikav hiigellinn, mille tänavaid täidab hõrk grilliaroom. Kõikjale immitsev suitsune lõhn veab endaga kaasa ja annab rahutu metropoli leebele nimele õigustuse: Buenos Aires – "hea hõng".


Sellist imelist õhkkonda on võimalik tunda ka Tallinnas! Nimelt on legendaarne restoran Argentiina avanud uksed uues asukohas Fahle Kvartalis. Tegu on tõeliselt uhke ja erilise asukohaga mis sobib igaks sündmuseks elus – sõbraga mõnusa õhtu veetmiseks, ärilõunaks, abieluettepanekuks, tähistamisteks, firmapidudeks jne. Fahle Pargi ruumid on oma olemuselt just sellised, nagu restoran Argentiina – suursugused ja julged, maitsekad ja erilised. Restorani ruumide lahendus on avar ja hiigelkõrgete lagedega, mitmekülgne ning huvitav. Avaras peasaalis on baariala, kamin, hiiglaslik grill ning silmipimestav veiniriiul. Saalist viib trepp rõdu alale, millelt on lummavad vaated restorani suurele saalile ning aatriumi rohelusele. Mõnus koht kus aeg maha võtta ja nautida hetke.



Aastaringselt on keskuse aatriumis Argentiinal siseterrassid, kus ka talvel on puud rohelised ja võimalus imetleda tsitrusviljade kasvamist ning tunda end kui botaanikaaias. See on kahtlemata lisaväärtus nii külmal talvel, kui ka vihmasel suveilmal.


Restoran Argentiinas valmivad lihad hõõguvatel sütel, mis muudab maitse ja söögikogemuse tõeliseks elamuseks. Paljude inimeste südamed on võidetud oma eriliste Lõuna-Ameerika päraste maitsetega. Eritellimusena valminud söegrill on oma mõõtmetelt üsnagi muljetavaldav - lausa 4,2 meetrit pikk, kus grillmeistrid valmistavad suussulavaid steike Argentiinast, Uruguaist, Brasiiliast ja ka mujalt. Steigivalik on uhke ja suursugune, esindatud on ka kõige erilisemad lõiked. Grilli tulele lähevad meistri käe alt hoolikalt valitud steigid kõige värskemal kujul, kõik lihad on naturaalsed ja töötlemata. Menüüst ei puudu ka väärikad mereannid ja erinevad grillitud kalad.


Grilllihade valikule ei jää alla ega varju ka veinivalik, uues restoranis on väga eriline veinisein, mis on vaatamisväärsus omaette ning ka sisult huvitav ja mitmekülgne. Argentiinast võite leida veine mis on haruldased ning Eestis ainulaadsed. Samuti toimuvad iganädalased veinidegusteerimised, kus saate head toitu nautides proovida uusi ja erilisi veine.