top of page

Detsember 2022: TableOnline kasutajate lemmikrestoranid

Teie ees on TableOnline kasutajate 2022. aasta viimase kuu lemmikrestoranid. Top-is olev ülipopulaarne Jahu Resto bränd on muutuste hoos ning ootab teid külla sellel nädalal veel viimast korda!


1. JAHU RESTO



Jahu Resto on olnud läbi aegade TableOnline kasutajate üks lemmik-restorane - ning Jahu bränd on muutuste hoos! Sellises formaadis ja selle nime alt nagu ta on teile tuntud, töötab Jahu Resto ainult kuni 15.01.23. Jahu Resto on see koht, kuhu tulla sõpradega aega veetma, et nautida koos biodünaamilist või vulkaanilist veini ja süüa maitsvat käsitööpastat. See on koht, kus pööratakse tähelepanu planeedi resursi mõistlikule kasutamisele. Köögis kasutatakse võimalikult vähe plastikut ja tooraine valitakse maksimaalselt kvaliteetne. 15.01 tehakse lõpuõhtusöök “Chef’s special menu” ning peale seda võib jääda uudiseid ootama tulevikuplaanidest!


"I had really fantastic dinner. Mussels are just best in town."

- Pavel





2. PULL


Pulli eesmärgiks on pakkuda parima kvaliteediga steike, madalal kuumusel küpsetatud liha, hõrgutavaid grillroogasid ja sinna juurde tervislikke salateid, värskelt pressitud mahlasid ja smuutisid. Loomulikult on Pullis tähtsal kohal ka parimad veinid ja muud joogid. Restoran kasutab toitude valmistamisel ainult väga kvaliteetset toorainet maailma parimatest farmidest. Enamus roogasid grillitakse otse süte kohal ja mõni ka süte sees. Lisaks suurepärasele köögile ja parimale toidule loovad restoranis suurepärase meeleolu ka õdus miljöö, hea muusika ja stiilne kaasaegne interjöör ajaloolises hoones.


"Very nice lunch, the food was great and the layout outstanding. We shared 3 appetizers: the dirty steak, beef tartare and aubergine, of which I loved the beef tartare the best. The tartare had the perfect balance of savoury and sweet, and the perfect amount of spicyness from chili. Also the service was great."

- Annika





3. TROFÉ



Tiivustatuna Uue Põhjala toidu populaarsuse tõusust maailmas, ootab teid Tallinna vanalinnas restoran Trofé. Trofé menüü on kaasaegne lähenemine Eesti ja Skandinaavia tuntud ja armastatud roogadele ning Põhjala köögile omaselt on valikus nii ulukit, liha kui ka kala Baltimaadest ja Skandinaaviast. Lisaks leiab klassikalisi põhjamaiseid eelroogi ning isuäratavaid magustoite.


"Good food. Portions were big enough. Service was excellent. We even got special service to celebrate the birthday."

- Silpa Maria





4. POMO



POMO lubab pakkuda teile autentseid Itaalia maitseid - suures valikus pitsasid, pastasid ja salateid. Pitsad on valmistatud tõelises Napoli pitsaahjus, mis annab toidule tekstuuri, mille Itaalia pizzamastrid heaks kiidaksid.


"Väga mõnus koht, suurepärane asukoht, ilus hoone, sõbralik ja meeldiv teenindus ning maitsev toit. Ülimugav broneerimissüsteem. Olen varem käinud ja tulen kindlasti jälle."

- Laure





5. SPOT



SPOTi köök on loodud armastusest modernse Euroopa köögi vastu, tuues sisse maitsenüansse Eestist ja Skandinaaviast ning lastes ennast mõjutada värsketest ideedest ja loomulikult hooajalisusest. SPOTi veinivalik on kokku pandud menüüst lähtuvalt. Veinivalik on lihtne, aga spot-on.


"The waiter was extremely friendly and made us feel welcome. His wine recommendation was spot on for the fish that we selected. And the fish with the sauce was perfect!"

- Tiina

bottom of page