BACIO - kirju tükike Itaalialt, kus kohtuvad ikoonilised Itaalia maitsed, kunstiline atmosfäär & elav muusika.
TableOnline käis külas Kadriorus asuvas restoranis BACIO, kus päeva esimeses pooles on avatud hubane kohvik ning õhtul pakutakse tõeliselt maitsvaid Itaalia hõrgutisi. Ära märkimist väärivad nii krõbedad artišokid sidrunikreemi ja musta trühvliga kui ka klassikalised Spaghetti alle Vongole ja Vitello Tonnato. Pizzade puhul on tegu tõeliste gurmee-maitsetega! Magustoitudest on esindatud Itaalia kõige tuntumad ning seda loomulikult ülimaitsvas võtmes. BACIO meeskond on imearmas ja külalislahke ning võimsa kogemustepagasiga. Viimase aasta jooksul on tehtud ära väga tubli töö Eesti restoranimaastikul!
Chef Patron Vladislav Djatšuki neljandas, Itaalia köögist inspireeritud restoranis, on toit püha, justkui külastaksid üht tõelist Itaalia vanaema - nonnat! Soe kallistus, põsemusi ja uskumatud toidulõhnad. Need ehedad maitsed, mis viivad lapsepõlve radadele. Koht, kuhu oled alati oodatud ja kust lahkuda ei taha. Pikad vestlused, muusika, mis kostub taustal. Unustad end ja aeg möödub märkamatult. Naudid hetke, mis on magus kui musi!
Vladile omaselt, on BACIO maitsed puhtad, ent kõrgkulinaaria vormingus. Viimnegi detail on läbimõeldud ja harmoonias: lõhnad, värvid ja tekstuurid. Toidu võlu peitub traditsioonide austamises, kodustes maitsetes, mis viivad mälestusterajale. BACIO Chef de Cuisine Eduard Kisseljov on Vladislavi käe all sirgunud noor andekas kokk, kes jagab Djatšuki väärtusi ning ühise meeskonnana toovad eheda Itaalia köögi oma külastajateni.
BACIO interjöörile on oma puudustuse andnud sisearhitektid Külli Salum ja Riina Harik, kes on endistele IO Lounge ruumidele andnud värske hingamise, lisanud lihtsust ja pannud koha taas elama. Valgus, rohelus ja musta-valgetriibuline kangas koos kullatud detailide ja peenete lühtritega mõjuvad kooslusena, mis on elegantne ja väljapeetud.
Fotod: Lauri Laan
Päeva esimeses pooles on külastajate päralt hubane kohvik, mis pakub värskeid küpsetisi, laia valikut põnevaid maitseid, argipäeviti hommikusööki ja lõunat ning nädalavahetusel brunchi. Õhtuti võõrustatakse külalisi restoranipoolel, et pere või sõbrad saaksid kokku tulla ja nautida ennastunustavalt päeva kõige olulisemat osa - püha õhtusööki. Nautimaks keelel tantsivaid maitseid, rikkalikku veinivalikut ning keerlemaks päeva muljete ja muusika saatel öösse. Suvel on võimalik mõnusalt aega veeta päikeselisel väliterrasil.
Aadress: Narva mnt. 63/4
Comments