top of page

August 2022: TableOnline kasutajate lemmikrestoranid

Toome teile ülevaate suve viimase kuu kõige enam broneeritud restoranidest. Seekordses top-5s on esindatud nii Vanalinna kui Kalamaja piirkond ning siit nimekirjast leiab midagi igale maitsele!


1. RATASKAEVU 16



Rataskaevu 16 ümber on kujunenud atmosfäär, mida olid kõik omal kombel igatsenud, kuid mitte kirjeldada suutnud. See tähendab toitu, mis kõigile maitseb, inimesi, kes kõigile meeldivad ja ruume, kus meeldib viibida. Nii on see tänaseni. Rataskaevu 16 on legendaarne imelise teeninduse, mõnusa atmosfääri ning ülimaitsvate toitude poolest ja nad tõepoolest väärivad ühe Tallinna populaarseima restorani tiitlit!






2. PEGASUS



Kirjanike Maja Hoone, milles restoran asub, on projekteeritud arhitektide August ja Heili Volbergi koostöös Eesti Kirjanike Liidule. Kohvik Pegasus on maja avamisest alates olnud oluliseks kirjandus- ja kunstielu keskuseks. Loomuliku jätkuna ajaloolisele kohvikule tegutseb hoones restoran Pegasus. Oodatud on kõik, kes hindavad väga head hinna ja kvaliteedi suhet ning eeldavad kohalt siirast, sooja ja sõbralikku teenindust. Pegasuse põhjamaise menüü peamisteks koostisosadeks on kohalik ülikvaliteetne tooraine, rõhudes lihtsatele ja puhastele maitsetele, jäädes seejuures huvitavaks ka peenema maitsetundlikusega inimesele.






3. JAHU RESTO



Jahu Resto on esimene biodünaamiline restoran Eestis. Jahu Resto on see koht, kuhu tulla sõpradega aega veetma, et nautida koos biodünaamilist või vulkaanilist veini ja süüa maitsvat käsitööpastat. See on koht, kus pööratakse tähelepanu planeedi resursi mõistlikule kasutamisele. Köögis kasutatakse võimalikult vähe plastikut ja tooraine valitakse maksimaalselt kvaliteetne.






4. LA PRIMA PIZZA



La Prima Pizza Vanalinna on kokku toodud kõik Itaalia köögi parimad ideed, maitseelamused ja emotsioonid. Menüü loomisel on kasutatud Itaaliast saadud inspiratsiooni, täiustades seda põhjamaisele maitsele. Restorani südames on 50 aastane Sidrunipuu, mis on toodud Toscana päikese alt. La Prima Pizza Vanalinn on koht, kus päeval saab nautida kiireid ärilõunaid, õhtu saabudes muutub koht romantiliseks Itaalia restoraniks ning nädalavahetuste hilisõhtutel omakorda hubaseks veinibaariks live muusikaga.






5. ÜLO



Veidi vanamoodsa nimega Ülo on kaasaegne restoran nii sisekujunduse, suhtlus- ja teenindusstiili kui ka loomulikult toidu poolest. Ülol on tavalisest suurem huvi taimetoidu vastu, kuid ka liha- ja kalasööjad leiavad endale menüüst midagi meelepärast. Laias joogimenüüs on kokteile, veine, karastusjooke ning ka kuumemat joogipoolist. Köögipoole tegemisi saab piiluda seinas olevast aknast.



bottom of page